Jobscore Carien

Doelgroepen

Werknemers uit het bedrijfsleven en non-profitorganisaties.

Tot nu toe kon u zich aanmelden bij een reïntegratie bureau. Via deze branche zijn er subsidies in de vorm van IRO-budgetten die uw dienstverlening betalen. Op dit moment kunt u het eerste jaar dat u een WW-uitkering krijgt niet meer terecht bij een reïntegratiebureau. Indien u zelf niet te lang zonder baan wilt zitten, kunt u als u mijn dienstverlening zelf betaalt bij mijn bureau terecht. Als u een baan heeft en u zoekt een andere uitdaging dan kan ik u adviezen geven. Maakt u gebruik van mijn dienstverlening, dan zal ik ook proberen of uw nieuwe werkgever voor u wil betalen.

Werkzoekenden uit het midden en kleinbedrijf die een ontslagpremie hebben.

Bent u ontslagen door economische redenen of wegens een arbeidsconflict, dan kunt u uw werkgever vragen om een ontslagvergoeding mee te geven. Dit kan in de vorm van zowel een outplacementbudget als een gouden handdruk. U kunt met behulp van een ontslagpremie mijn dienstverlening betalen. Op dit moment blijkt uit marktonderzoek dat het midden- en kleinbedrijf in toenemende mate hulp zoekt om voor zijn werknemers een andere baan te zoeken.

Zelfstandigen, ZZP'ers.

Op dit moment hebben veel mensen met een eigen onderneming last van de economische crisis. Zij hebben te maken met veel concurrentie en minder opdrachten. U kunt van mijn dienstverlening gebruik maken. Ik ga samen met u op zoek naar nieuwe opdrachtgevers en geef u aan hoe u uw presentatie kunt verbeteren. Verderop in mijn website kunt u lezen wat ik voor u als ondernemer kan betekenen.

Werknemers uit de overheid en het onderwijspersoneel.

Deze branche zorgt zelf voor de uitbetaling van uw WW uitkering en kent zijn eigen reïntegratiebureau. Mocht u hier om één of andere reden geen gebruik van willen maken. dan ben ik u graag van dienst.